NORTH SPAIN

Codfish in pil-pil sauce

Bacalao cocinado con aceite de oliva, ajo y guindilla, hasta formar una salsa emulsionada. 

28€

Veal cheek glazed in red wine
Una reinterpretación de la receta tradicional, utilizando técnicas modernas para glasear la carne y realzar los sabores. 

36 €

Garlic soup in textures

A garlic soup with varied textures, from jellies to foams, which highlights the complexity of the classic dish.

20€

Seafood foam
A light and airy foam made with essences and flavors of seafood such as shrimp, prawns or barnacles.

24 €

Scallop ceviche with seaweed

A modern version of ceviche incorporating fresh scallops and local seaweed.0

10 €

Café latte
Ipsam voluptatem quia voluptas sit

1.50 €

AROMAS
WHERE TRADITION MERGES WITH EXQUISITENESS IN EVERY DISH.
Creado con Webnode Cookies
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar